Sigaren 2018-04-19T12:39:56+00:00

Huize Hollandia staat in Sluis, en ver daarbuiten bekend als sigarenspeciaalzaak met een zeer ruime sortering rokersartikelen. Een voorbeeld daarvan is ons groot assortiment sigaren zoals: Hajenius, Justus van Maurik, Oud Kampen, Jacob van Meer, De Olifant, Balmoral, J. Cortès, La Paz en ons eigen merk Sluis Roem.

Wij zijn Habanos Specialist wat inhoudt dat wij een uitgebreide collectie Cubaanse sigaren bieden die in de klimaatkast op de juiste wijze zijn geconditioneerd.
U vindt in onze grote klimaatkast een ruime selectie aan sigaren uit:
Cuba : Cohiba, Romeo y Julieta, Partagas, Montecristo, Hoyo de Monterrey, Quintero, Ramon Allones, H. Upmann, Bolivar, José L. Piedra e.d.
Dominicaanse Republiek: Davidoff, Griffins, Private Stock, Cusano bundle Selection, VegaFina, Balmoral Royal Selection, Arturo Fuente.
Honduras: Flor de Copan, Alec Bradley, CAO
Nicaragua: Drew Estate, Undercrown, Oliva, Casa Magna, NUB.
Brazilië: Alonso Menendez

“Habanos” is de beschermde oorsprongbenaming voor de handgemaakte Cubaanse sigaren. Habanos sigaren worden allen met de hand vervaardigd in Cuba en voldoen aan strenge voorwaarden, onder meer m.b.t. de gebruikte tabakken. U herkent deze sigaren aan het exclusieve Habanos label op de verpakking. Wilt u meer weten over Habanos sigaren, bezoek dan de website van de importeur voor de Benelux: cubacigar-benelux.be

Impressie van sigaren