U vindt bij Huize Hollandia een uitgebreid assortiment rokersbenodigdheden zoals pijpen, aanstekers, humidors, sigarenknippers en boren, etuis, waterpijpen en alles wat met roken te maken heeft.

Om op een goede manier van je sigaren te kunnen genieten is het van belang dat deze op een goede manier worden opgeslagen en behandeld. Daarom hebben wij voor u een ruime sortering sigarenknippers, boren & sigarenkokers. U wilt tenslotte toch ook optimaal genieten!

Wij hebben een ruim assortiment Humidors (kisten waarin men thuis de sigarenvoorraad in een optimale conditie kan bewaren) voorradig. Deze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, maten en houtsoorten.

Ook voor een grote collectie pijpen met merken als Big-Ben en Vauen kunt u hier terecht.

Verder vindt u ook nog een grote collectie aanstekers met o.a. merken als Zippo, Xikar, Colibri, Ronson, Porsche design.

Voor de zelfrollers van sigaretten hebben we diverse soorten hulzenstoppers. Zowel de kleinere schuivers voor 1 of 2 stuks tegelijk als de grotere apparaten met hendel in kunststof en metaal zoals de Powermatic I. Er is zelfs een elektrische hulzenstopper, de Powermatic II+ die de tabak in de huls schuift. Nieuw is de Powermatic III. Vraag ons om demonstratie hiervan. Voor de zelfgemaakte sigaretten zijn er ook vele soorten sigaretten doosjes en kokers.

Impressie van rokersbenodigdheden