Huize Hollandia is sinds 1953 gevestigd op de huidige locatie en is sinds die tijd door diverse verbouwingen en aanpassingen uitgegroeid tot wat het nu is.

Een luxe en sfeervolle zaak waar men het beste op het gebied van sigaren en rokersbenodigdheden zoals aanstekers, pijpen, knippers, humidors kan vinden.  U vindt bij ons een grote sortering sigaren uit landen als Cuba, de Dominicaanse republiek, Nicaragua, Brazilië en Honduras. Deze handgerolde sigaren worden onder ideale omstandigheden bewaard in onze ruime klimaatkast.

Daarnaast kunt u in onze horloge-afdeling terecht voor bekende merken. Ook plaatsen wij horlogebanden en batterijen. We hebben een mooie collectie bijoux kisten en horlogedozen. In onze bijoux afdeling vindt u kleurrijke sieraden en trendy merken. Ook vindt u een uitgebreide collectie handgemaakte scheerkwasten en scheermessen.

Wanneer u onze zaak bezoekt zult u ervaren dat er sinds de oprichting, meer dan een halve eeuw geleden, door drie generaties iets moois is gerealiseerd.

Winkelimpressie