Hollandia Select is sinds 1982 gevestigd op de huidige locatie en is een luxe en sfeervolle zaak met een uitgebreide collectie geschenken, woondecoratie en fashion zoals sieraden, sjaals, tassen e.d.

Wij zijn dealer van de bekende interieur-merken Riverdale en J-line, van de kleurrijke serviezen van PIP Studio, Blond Amsterdam, Laura Ashley en de prachtige handgeschilderde vazen van Doortje IJpelaar.

Voor elk moment van de dag is er iets van Blond Amsterdam. Blond Amsterdam kenmerkt zich door de vrolijke en handgemaakte illustraties. Verzamel een compleet servies bij elkaar!

Prachtige handbeschilderde glazen bolvazen van de Kunstenares Doortje IJpelaar! Elke kant heeft weer een ander motief waardoor je steeds iets nieuws ziet. De vazen komen uit een oplage van 40 stuks en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Over Doortje: Vanaf haar jeugd is zij gefascineerd door de natuur en de mens. Dit inspireerde en beïnvloedde haar om met zeer veel gedrevenheid dit in heldere en krachtige kleuren en met dikke lagen op het doek te zetten. Kunstenares: Werkend vanuit haar gevoel heeft zij ontdekt om op dezelfde manier glazen objecten te beschilderen. Alledaagse elementen worden soms uitbundig en dan weer ingetogen vertaald en stralen ineens iets moois uit!

Laura Ashley is bekend om haar frisse, kleurrijke en vooral bloemrijke designs. Dit servies is passend bij elk interieur en het motieven die gebruikt worden blijven tijdloos. Koop hier uw borden, mokken, kopjes, schalen, kommetjes en nog veel meer van dit prachtige servies. Maak het geheel af met de textiel items van Laura Ashley. Stoere jeans-look placemats, broodmand, pannenlappen en theedoeken maken de set compleet. Alle items met de verschillende motieven zijn moeiteloos met elkaar te combineren. Dit zorgt ervoor dat er eindeloze variaties zijn te maken op uw eettafel.

Winkelimpressie

Onze merken